Velturneret krimi om jagt og terror og om den skinbarlige ondskab.

Adrenalinet pumper i kroppen på både jæger og bytte. Men det bytte, bogens jægere jager, er noget usædvanligt - og det har ikke en chance.

Under anden verdenskrig hævnede seks klosterskoledrenge sig på de munke, der havde forgrebet sig på dem, og lavede ved den hævn en pagt, der for altid bandt dem sammen. De bliver alle meget magtfulde mænd, der mener at deres rigdom og magt giver dem retten til bl.a. at straffe de mennesker, der kommer i vejen for dem. Det gælder blandt andet en ung dansk mand, der lader sig lokke af en af mændenes døtre. Han bliver straffet, men bruger hele sit liv på at udtænke en raffineret hævn, og er ikke bange for at bruge andre som redskaber til at udføre hævnen.

Først da en kvinde på Jagtstien ved Grib Skov finder en mand med 200 blyhagl i kroppen på sit dørtrin, bliver politiet opmærksom på, at der er noget helt galt i Grib Skov.

 

    Det er en sag for Emily Zakkariasen fra drabsafdelingen. Hun har fået en ny makker, Jakob, der har høje tanker om sig selv. Emilys far, den blinde aflytter Zak, har i sin kælder også fået en makker, da man mener det i disse tider er vigtigt at have en arabiskkyndig ansat. Zak er ikke enig, han kan sagtens høre på stemmelejet om der tales om bomber eller fødselsdagsgaver.

Køb eller lån; klik  her

Køb eller lån; klik herSkidegod bog!!!
— pol.dk
Liv og Død går hånd i hånd på en meget elegant og spændingsakkumulerende måde i denne skarpe politiroman om døden på dørtrinet
— Weekendavisen
Der er psykologisk tryk i rørene og litterær strøm i kablerne her: ”Falken og falkoneren” er blevet en stærkt kulørt og globalt anlagt thriller om ondskabens uudryddelighed - og muligheden for at træde op imod den.
— Jyllandsposten