Begravelsen er Danmarks første iPad-roman, hvor læseren får historien om Theodor Nicolaisens mistænkelige død og begravelse. Man kan klikke sig ind på otte dødsannoncer og blive ført ind i forskellige menneskers verden af spænding, sorg og kærlighed. iPad-romanen udfolder sig i et smukt illustreret og animeret digitalt univers. Romanen består af en hovedhistorie og syv dødsannoncer. Når man trykker på en dødsannonce, får man en sidehistorie, som væver de fiktive personens liv ind i hovedhistorien. Læseren kan selv vælge, i hvilken rækkefølge historierne skal læses.

Begravelsen er skrevet af Merete Pryds Helle, forfatter med et omfattende forfatterskab bag sig. Hun har ud over en lang række romaner skrevet radiodrama, computerspil, sms-romaner og apps.

 

Se video om Begravelsen her


Krimiforfatteren Liv Mørk leverer med Begravelsen Danmarks første iPad-roman, hvor læseren får historien om Theodor Nicolaisens særlige død og begravelse og man kan klikke sig ind på otte dødsannoncer og blive ført ind i forskellige menneskers verden af spænding, sorg og kærlighed. iPad-romanen udfolder sig i et smukt illustreret og animeret digitalt univers.
— http://alledanskeapps.dk/iphone-ipad/boger/begravelsen-awuegt.html

det er i kraft af sidehistorierne og den måde de forskellige fortællinger supplerer hinanden på, at teksten får dybde og perspektiv som en roman. De skaber et univers af forskelligartede stemmer og blikke på hovedbegivenheden og beretter om sidebegivenheder, der har formet og præget de enkelte karakterer. Det bliver til en fortælling om kærlighed, begær, tab, sorg og svigt
— Litteratursiden